pátek 6. července 2007

FAKT ZÁŽITEK - MEGA VÝMRD


Tak o tohle se musim podělit. Včera jsem si řekl že bych mohl vyrazit za starýma znamýma a v pohodě s nima pokecat. První věc která mě v téhle návštěvě brzdila byla myšlenka že půjdem do Centrálu. Hroznej podnika, ale co chtěl jsem je vidět tak jsem šel. V pohodě jsme usedli ke stolu vedle jukeboxu a byla prdel, kecali jsme probírali různý věci, krom toho jsme začli pomalu popíjet. Klasika jsme do sebe tlačily piva, rumy, kluci magistry a tak. No a samozřejmě že u takovéhle společenské pitky musí proběhnout i nějaký ten brk. Prvního co valil kámik Pavel proběhl v pohodě.Byl balenej pod stolem jak někde v krimu a následně venku vykouřen - vše v pohodě, ale stejně mi to přišlo jak nějaký přísný utajení. Pokračovali jsme dál v našem popíjení, proběhl i nějakej fotbálek a tak. Vše pořád cajk dokavaď jsem nešel balit brk já. Seděl jsem na svém místě vedle mě Mára s kterym kecám a vcelku na nic nedávám pozor protože by mě v životě nenapadlo že ke mě za pár vteřin přiběhne PLEŠATEJ VÝMRD a začne mě prudit jaxviň co tam dělám a co jsem si to dal do kapsy. Takhle stlačenýho zla pohromadě už jsem dlouho neviděl. No nedopadlo to jinak než že tam řval na celej náš stůl, porazil tam i jednu pani na zem no fakt mamrd neskutečnej. Tak jsem byl za jeho prímovýho agresivního křiku vyveden ven z hospody že už tam prostě bejt nemůžu. Abych pravdu řekl po tom výjezdu co tam předvedl bych tam nezůstal ani kdyby mě tam nechal. Jenom jsem chtěl tímto článkěm říci že opravdu jít do Lípy do hospody (spíš na Špičáku) je fakt opravdová zábava o kterou ani trochu nestojim. Takovýhle fašisty z celýho srdce nesnášim a poslal bych je do prdele. A hlavně z toho plyne poučení - Už nikdy do centrálu opravdu nepůjdu.

středa 4. července 2007

PO TÝDNU - Narozeniny 07

Takže jsem se konečně po weeku dostal k tomu sem něco připsat. V uplynulém týdnu od minulé středy následovalo mnoho zajímavého. Začlo to tím když jsem ve čtvrtek vyrazil do Tábora. Udělal jsem si malou zastávku v Praze která se prodloužila až do 6 hodiny podvečerní, což bylo pro mě zrovna neuspokojující, ale co dorazil jsem. V Táboře jsem byl asi v půl 8 kde na mě čekala nehorázná fůra balení a toho všeho okolo když Vás z intru vyhazujou respektiwe odcházíte. No nic v pátek trochu v pressu jsem to odvezl k mým pekelným kamarádům do Dražic a všichni už jsme se jen nachystávali a moc těšili na celovíkendovou kalbu u Pacova. Byly to asi čtvery narozeniny našich známých pod názvem Narozeniny of Přísňáci a přísný to opravdu bylo - byly to narozeniny konkrétně Libušky, Indoše, Kájy a Wlka, kterým tímto tedy ještě jednou přeji vše nej nej nej. K tomu se ještě zapíjelo 9 let PENTATONICY, působící už tak dlouhou dobu na freetekno scéně. Je to už pěknej štráfek času a tak se nedalo tuto pěknou skutečnost opomenout. Toho co bych o této supr rumový čochtačce mohl napsa je opravdu moc takže to shrnu v 1 větě.
Od pátku do neděle totalní masaka moc dobrá kalba se super lidma matlajícíma se rumovým, vodkovým a dalším všelijakým vypalovačem hrnoucím nás do neskutečně intergalaktických stavů nepochopujících okolním světem.